Her cerrahi ya da girişimsel işlemde sonuçlar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectet eiusmod tempor incididunt ut labore e rem ipsum dolor sit amet. sum dolor sit amet, consectet eiusmod.
| Mon - Fri: | 8:00 am - 8:00 pm |
| Saturday: | 9:00 am - 6:00 pm |
| Sunday: | 9:00 am - 6:00 pm |






İzmir'de 25 yıldır medikal estetik ve sağlık çözümleri sunan Likya Estetik, Alsancak, Buca ve Bayraklı şubelerinde kronik migren ağrılarınıza bilimsel bir çözüm sunuyor. Migren botoksu, şiddetli baş ağrısına yol açan sinyallerin kaslardan beyne iletilmesini engelleyen FDA onaylı bir tıbbi tedavidir. Alın, şakaklar, ense ve boyun bölgesindeki 31 spesifik tetik noktasına uygulanan bu işlemle, ağrı kesicilere olan bağımlılığı azaltıyor ve yaşam kalitenizi geri kazandırıyoruz. Karanlık odalara veda edip hayatın içinde kalmanız için Likya uzmanlığı yanınızda.
Migren botoksu sadece estetik bir dokunuş değil, uluslararası medikal PREEMPT protokolüne dayalı bir tedavidir. Likya Estetik'in çeyrek asırlık tecrübesiyle, ağrıyı tetikleyen noktalar milimetrik olarak hedeflenir.
Hastalarımızın büyük çoğunluğunda ayda yaşanan şiddetli atak gün sayısı %50 ile %70 oranında azalır.
Karaciğer ve mideyi yoran sürekli ağrı kesici kullanma zorunluluğunu ciddi oranda hafifletir.
Ağrı atakları nedeniyle kısıtlanan iş ve sosyal hayatınıza kesintisiz devam edebilmenizi sağlar.
Migreni tedavi ederken alın ve kaş arası bölgelere yapılan uygulama sayesinde kırışıklıklarınız da açılır.
Bu tedavi ağrı başladıktan sonra kesmek için değil, ağrı ataklarının hiç gelmemesi için "koruyucu" bir kalkan olarak uygulanır.
Eğer ayın en az yarısını baş ağrısıyla geçiriyor ve günlük işlerinizi yapmakta zorlanıyorsanız, İzmir şubelerimizde uzman analizimize başvurabilirsiniz.
Likya Estetik'te migren botoksu, kişiye özel ağrı haritası çıkarılarak yaklaşık 15-20 dakikada tamamlanan konforlu bir işlemdir.
İzmir şubelerimizde ağrı geçmişiniz ve atak sıklığınız uzmanlarımızca dinlenir.
Ağrının başladığı hassas kas grupları (ense, şakak, alın) belirlenir.
Uluslararası protokole göre 31 ayrı noktaya çok ince iğnelerle toksin enjekte edilir.
İşlem sonrası istirahat gerekmez; şubemizden ayrılıp hemen günlük hayatınıza dönebilirsiniz.
Sinirlerin bloke olması ve kasların gevşemesi ortalama 10-14 gün içinde tamamlanır.
Maksimum başarı için genellikle 3-4 ay aralıklarla seansların tekrarlanması önerilir.
Karanlık odalarda beklemek yerine hayatın tadını çıkarmak için size en yakın Likya Estetik şubemize bekliyoruz.
Bu sayfa bilgilendirme amaçlıdır. Kişiye özel tedavi planı Likya Estetik uzmanlarının muayenesi sonrası kesinleşir.